Marcelle Robles-Santonja leder oss i orientalsk dans, magedans.

 

 Hun sier: Orientalsk dans bidrar til å løfte hverdagen. Gjennom dansen strekker man seg etter noe som er godt og behagelig. Samtidig får man brukt kroppen på en skånsom og positiv måte. Den løser også opp stive muskler. Orientalsk dans gir glede, og vi kan bruke andre sider ved oss selv. Vi danser oss til livskraft og glede. Gjennom Marcelle´s fortellinger fra eget liv kan vi få del i ørkenens og Østens mystikk.  Vi får danse etter fengende orientalske rytmer.

Kreativ og helhetlig kommunikasjon:

Kurset vil handle om hvordan vi kan bli bedre til å kommunisere. Vi kommer til å lære en metode til kreativ og helhetlig kommunikasjon, som opprinnelig kommer fra den kjente amerikanske familieterapeuten Virginia Satir. Dette kan være nyttig både i arbeidslivet, i familien og i det sosiale liv. Vi kommer også til å se på hvordan vi kommuniserer med oss selv, og hvordan vi forstår og støtter oss selv og hverandre.

Selvutvikling:


Selvutviklingsdelen vil handle om pust, meditasjon og kroppsbevissthet.

Overnatting enten på Snekkerhaugen Gjestehus, på Landåsen Opptreningssenter eller på Kronviksetra. Mat kan kursdeltakerne tilberede i gjestehuset. Prisen vil være 850,- kr. per person ved en samlet gruppe på 12 deltakere.  Kurset varer fra fredag kveld til søndag formiddag. Overnatting på Snekkerhaugen koster  200,- pr. natt pr. person, + 50,- kr, hvis man ønsker sengetøy og håndklær. Gruppen kan være fra 10 til 14 deltagere.

Vi danser oss til livskraft og glede

Kjenn deg selv, så kjenner du andre